Lood en Zink
Het verwerken van lood en zink is veelal nog ambachtelijk werk zoals het 100 jaar geleden werd gedaan. De montage en verwerking vereist vakmanschap met jaren ervaring, die ons bedrijf eigen heeft gemaakt. Dit deel van het loodgietervak zal naar onze mening nooit verdwijnen. Lood en zink zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht.

Lood
De werkzaamheden die wij onder andere met lood verrichten zijn onder andere het loodwerk herstellen en  het vernieuwen van lood om schoorstenen en in opgaande gevels. Tevens maken wij ook felsdaken van lood. Regelmatig bekleden we ook hoekkepers voor op een pannenkap die wij helemaal indrijven in het model van de pan.  

Zink
De werkzaamheden die wij met zink verrichten zijn onder andere het herstellen of vernieuwen van zinken goten en hemelwater afvoeren in authentieke steil.  Zink op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis, bijvoorbeeld luifels, zinken zijwangen en kilgoten. Ook kunnen wij complete zinken (roeven) daken voor u verzorgen.

 

 

 
 
  LOOD ● KOPER ● ZINK ● DAKBEDEKKING ● CV ● GAS ● WATER ● RIOOL ● BADKAMERS